ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  
  
  
  
  
  
  
Στην πόλη που γέννησε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, που διαθέτει κλειστό αθλητικό κέντρο και κολυμβητήριο από την δεκαετία του 70...

που ο Ποσειδώνας, η Ποδοσφαιρική της ομάδα, ήταν φυτώριο Διεθνών ποδοσφαιριστών και ο ΑΝΟΓ , ο ιστορικός αθλητικός της όμιλος έβγαλε Ολυμπιονίκες και κέρδισε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, είναι φυσικό να ανθεί ο αθλητισμός.

Σήμερα η Γλυφάδα διαθέτει ένα δημοτικό στάδιο και οχτώ δημοτικά γυμναστήρια (υπαίθρια και κλειστά), το γήπεδο γκολφ "Κωνσταντίνος Καραμανλής", ένα απ τα ωραιότερα της Ευρώπης, στο οποίο λειτουργούν ακαδημία γκολφ και τένις, τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας (ΑΝΟΓ) με τμήματα κολύμβησης, ιστιοπλοΐας και τένις, όπως επίσης και ομάδες ποδοσφαίρου όπως ο ιστορικός Ποσειδώνας.

"Ο Ιστορικός αθλητικός όμιλος έβγαλε Ολυμπιονίκες και κέρδισε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα."

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Γλυφάδας εξ άλλου βρίσκεται στην Α Εθνική κατηγορία ενώ στην Α1 βρίσκεται κι η ομάδα μπάσκετ γυναικών της Τερψιθέας. Διακρίσεις έχουν αποσπάσει και αρκετοί Γλυφαδιώτικοι Όμιλοι, όπως

  • η Ευρυάλη,
  • η Αιξωνή
  • ο Γυμναστικός Όμιλος Γλυφάδας,

που διακρίνεται κυρίως στον στίβο.Επιπλέον λειτουργούν κάποια απ τα καλύτερα ιδιωτικά Γυμναστήρια της χώρας, κάποια εκ των οποίων ανήκουν σε Ολυμπιονίκες και Διεθνείς αθλητές μας.

here title
  
here title
here title
here title
  
  
  
  
  

TOP 5 Γλυφάδας

  

Διασκέδαση

Αγορές

Πολιτισμός

Μαρίνες

Αθλητικές Δραστηριότητες