ΑΓΟΡΕΣ

  
  
  
  
  
  
  
Η αγορά της Γλυφάδας, το μεγαλύτερο υπαίθριο mall της χώρας είναι ένας από τους λόγους στους οποίους οφείλει η πόλη την φήμη της.

Η κεντρική οδός Αγγέλου Μεταξά, ένας από τους εμπορικότερους δρόμους της Αττικής , συγκεντρώνει, μαζί με τους γύρω απ αυτήν δρόμους, την μεγαλύτερη γκάμα εμπορικών καταστημάτων για κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο.

Μεγάλες αλυσίδες επώνυμων ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ, κοσμηματοπωλεία, αρωματοπωλεία και καταστήματα καλλυντικών, μαγαζιά με χειροποίητες και μοναδικές δημιουργίες, είδη σπιτιού, delicatessen κι ότι άλλο χρειάζεστε θα τα βρείτε εδώ, στον καλύτερο συνδυασμό τιμής με ποιότητα.

Στο ενδιάμεσο των αγορών σας μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε εξαιρετικούς χώρους ομορφιάς, να πιείτε τον καφέ σας σ ένα χαλαρό εσπρέσο μπαρ ή να γευματίσετε δίπλα από … επωνύμους.

Όμως η εμπορική κίνηση της πόλης δεν περιορίζεται στην Μεταξά. Στην Άνω Γλυφάδα και ειδικά στις οδούς Γούναρη και Γεννηματά βρίσκει κανείς εμπορικά μαγαζιά με πολύ καλές τιμές, μικρές βιοτεχνίες και καταστήματα με πιο εξειδικευμένα είδη, όπως ατελιέ ειδών γάμου και βάπτισης , tattoo στούντιο, γυμναστήρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

 "Μια περιοχή με Ευρωπαϊκό αέρα, αλλά προσιτή σε όλους."

here title
  
here title
here title
  
  
  
  
  

TOP 5 Γλυφάδας

  

Διασκέδαση

Αγορές

Πολιτισμός

Μαρίνες

Αθλητικές Δραστηριότητες